MADE Kennisbank

Bij MADE schrijven we regelmatig artikelen over relevante onderwerpen uit de branche. In deze artikelen gaan we dieper in op de meest recente ontwikkelingen, tools of uitbreidingen van tools.
Benieuwd wat er speelt?
Blader eens door onze kennisbank!

Omnichannel Marketing

Bij MADE zien wij dat omnichannel marketing van meerwaarde voor uw organisatie kan zijn. Door het inzetten van meerdere kanalen verhoogt u uw marketingactiviteiten. Wij leggen u graag uit wat omnichannel marketing voor uw bedrijf kan betekenen!

Lees meer»

LinkedIn Document Ads

LinkedIn heeft een onmiskenbare marketingtool voor B2B-bedrijven gelanceerd, genaamd Linkedin Document Ads. Wij hebben voor u uitgezocht wat dit is en wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

Lees meer»

Gripp

Gripp is een CRM systeem dat echt het verschil kan maken voor bedrijven in de dienstverlenende sector. Lees hier hoe wij dit doen.

Lees meer»

Leadinfo

Leadinfo is een innovatieve tool die heel nauwkeurig het verkeer op jouw website in kaart brengt, voorzien van bedrijfsnaam, contactinformatie, gedrag op de site en clicks. Wij werken hier veel mee, en vertellen je er dan ook wat wat meer over!

Lees meer»

Op de hoogte blijven over het digitaliseren van het MKB?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!