Visuele waarde toevoegen aan uw organisatie

Gepersonaliseerde videomarketing

Verhoogde betrokkenheid

Effectieve communicatie

Unieke producten in beeld brengen

De kracht van video

Bij ons draait het om het realiseren van uw doelen, ook op het gebied van video. We zijn toegewijd aan het leveren van resultaten die uw verwachtingen overtreffen. We zijn klaar om uw unieke verhaal op een unieke manier te visualiseren en te vertalen naar alle touchpoints die uw organisatie heeft met de doelgroep, of het nu gaat om de website, social media of specifieke campagnes.

Met oog voor kleine details en strategisch inzicht creëren we video’s die aan uw behoeften voldoen, en met persoonlijk contact zorgen we dat een opnamedag vloeiend verloopt en dat elk aspect van het project zorgvuldig en doelgericht wordt beheerd. Video’s zullen helpen om de betrokkenheid te vergroten in datgene waar u al goed in bent, want een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

We zullen een video marketingstrategie ontwikkelen die flexibel, volledig aanpasbaar en schaalbaar is, zodat uw bedrijf kan blijven groeien in een veranderende markt. Videomarketing is geen eindpunt, maar dient als middel om uw organisatiedoelen te verwezenlijken. In nauwe samenwerking met u produceren we content die uw organisatie op een representatieve manier zichtbaar maakt.

Referenties

Bekijk onze portfolio voor inspiratie en ontdek hoe we onze woorden omzetten in daden. Als u klaar bent om uw recruitment doelstellingen middels slimme campagnes te behalen, neem dan contact met ons op via het formulier of direct. We kijken ernaar uit om samen met u te bouwen aan uw succes.

Behoefte aan een video voor uw organisatie?

Iedere situatie, organisatie of ambitie is anders. Leg uw wens of uitdaging eens vrijblijvend aan ons voor en laten we vrijblijvend kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Vul het contactformulier in of neem zelf contact op!

MADE Digital - Marketing - over - ons - werknemers - Rob van der Ploeg

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!