MADE Digital

Geen zweverige verhalen, maar to the point en proactief werken

Marketing hoort een bedrijf commercieel te ondersteunen, wat de ambities ook zijn. De benodigde aanpak verschilt, maar bestaat negen van de tien keer uit een vast arsenaal aan tools die dynamisch van aard zijn.

Wij krijgen er energie van om bedrijven aan de hand van marketing en de digitale mogelijkheden van tegenwoordig de mogelijkheid te geven de nodige stappen te zetten en uitdagingen te overkomen. Enerzijds doen wij dit door gedegen advies, anderzijds met een team gespecialiseerde (digitale) marketeers en strategische partners. 

Missie

Onze missie is om ambitieuze organisaties te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen met behulp van een volledig outsourced (digitaal) marketing team van corporate niveau en passende technologische oplossingen. Wij streven ernaar om de meest betrouwbare partner te zijn die organisaties daadwerkelijk ondersteunt op commercieel gebied.

Visie

Onze visie is om de samenwerking tussen organisaties, teams en technologie op commercieel gebied zo efficiënt mogelijk te maken door onze expertise op het gebied van digitale marketing.

Manier van werken

Efficiënt en doeltreffend samenwerken

Ons vak is zeer dynamisch en neemt aan de hand van de digitalisering een andere, maar steeds belangrijkere rol in binnen de commerciële afdeling van organisaties. Trends en ontwikkeling volgen in rap tempo, net als de behoefte van uw doelgroep. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om uw (digitale) marketingactiviteiten gestructureerd en eenvoudig te besteden. 

Op een efficiënte manier samenwerken en gezamenlijk tot het beste resultaat komen is waar wij ons bij MADE in willen onderscheiden.  Om dit tastbaarder te maken leggen wij u dit graag uit aan de hand van onze kernwaarden. 

Inspireren - Faciliteren - Monitoren

Inspireren

Ons vak draait om het benutten van onze expertise om de ambities van uw organisatie te verwezenlijken. We streven ernaar uw organisatie grondig te begrijpen, met als voornaamste doel u te inspireren en samen fantastische resultaten te behalen, dankzij de motivatie en passie van uw team en de kennis van onze experts.

Faciliteren

Bij MADE maken we geen valse beloftes, maar we committeren ons eraan om ons uiterste best te doen en onze activiteiten op de best mogelijke manier te implementeren om tot het beste resultaat te komen voor uw organisatie. We vergelijken onze faciliterende rol met die van Nike’s hardloopschoenen die geen garantie bieden voor het winnen van een marathon, maar wel de beste ondersteuning bieden voor optimale prestaties.

Monitoren

Met technologie kunnen we bijna alles meten en analyseren om inzicht te krijgen in het succes en de behoeften van uw organisatie. Door data te gebruiken, kunnen we de doelgroep beter begrijpen, concurrentieposities bepalen en uw ambities succesvol realiseren door voortdurend bij te sturen.

Ons team

MADE Digital - diensten - contact - Marvin

Marvin van der Made

Strategie & Advertising

MADE Digital - Marketing - over - ons - werknemers - Mitchell

Mitchell Rekko

Data Analist

MADE Digital - Marketing - over - ons - werknemers - Nathan Hoek

Nathan Hoek

Webdeveloper

MADE Digital - Marketing - over - ons - werknemers - Rob van der Ploeg

Rob Ploeg

Foto en Video Specialist

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!