MADE Partners

Bij MADE werken wij uitsluitend samen met bedrijven en personen die een mooie passie, missie of visie hebben. Wij krijgen enorm veel energie van personen die ambitieus zijn en werken daarom graag met deze mensen samen. 

Het doel van MADE is om organisaties en bedrijven de mogelijkheid te geven zichzelf op de beste manier te presenteren binnen de markt en in goed contact te laten komen met de doelgroep. 

Omdat wij trots zijn op de bedrijven waar wij mee samenwerken, delen wij graag wat er zo bijzonder is aan deze bedrijven, wat jij van deze bedrijven kunt leren en wat hun voornaamste drijfveer is binnen de onderneming. 

Lees het hieronder!

MADE Digital - hortitech - klanten - foto - kas

HortiTech Case

HortiTech is een bedrijf wat onderzoek doet naar de tuinbouwsector en zijn gespecialiseerd in teeltprojecten. Ze geven trainingen in binnen- en buitenland over alle ins en outs van het teeltproces. Ontdek hier onze samenwerking!

Lees meer »
MADE - Maximum Group - Security - partners - referentie

Maximum Group Case

Maximum Group is een beveiligingsbedrijf gespecialiseerd in onder andere evenementenbeveiliging, opvangbeveiliging en zorgbeveiliging. Ontdek hier wat wij voor hen doen!

Lees meer »
MADE Digital - 2at - case - samenwerking - kantoorpand - logo - mosch

2at case

2at is een atypisch IT-bedrijf dat zich dagelijks hard maakt om de (semi)publieke sector. Ontdek hier wat wij voor hen doen!

Lees meer »
MADE Digital - GasteRhoon Groep - case - partner - (re)branding - campagne

GasteRhoon Groep case

Het Kasteel van Rhoon en Het Wapen van Rhoon zijn karakteristieke locaties waar u het leven kunt vieren. Lees hier wat wij hebben gedaan voor de GasteRhoon Groep!

Lees meer »
MADE Digital - Bike Totaal Krimpen - Koopjebakfiets - webshop - campagne - partner

Koopjebakfiets Case

Koopjebakfiets.nl zorgt ervoor dat consumenten zowel on- als offline geholpen worden door Bike Totaal Krimpen. Lees hier hoe beide werelden elkaar versterken!

Lees meer »

AGV International

AGV International is een bedrijf dat zich bezighoudt met de automatisering van allerlei soorten van intern transport en voorraadmanagement.

Lees meer »

Partners

Word jij onze nieuwe partner?

Wij zijn enorm nieuwsgierig naar jouw verhaal. Je kunt hier aan de rechterkant een afspraak met ons inplannen. Na het invullen van het formulier zal ik contact met jou opnemen om dit op locatie of online in te plannen.

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

 


Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!