MADE Projecten

Een marketingproject van A tot Z opgeleverd

Bent u toe aan iets nieuws?
Wij helpen u graag!

Dringend behoefte aan een nieuwe website, webshop, branding of (recruitment) campagne? Wij helpen u graag zo snel en goed mogelijk op weg. Als bedrijf of organisatie zit u vol met ambitie en wilt u deze ambitie waarmaken, alleen heeft u daarbij een betrokken en kundige partner nodig die dit voor u werkelijkheid kan maken. Een partner die u inspireert, ondersteunt en het volledige project van A tot Z beheert en uitwerkt. Wij zijn er voor je.

"BRING INSPIRATION AND INNOVATION TO EVERY BUSINESS IN THE WORLD."

Een project met zicht op de toekomst

Marketing gerelateerde projecten geven altijd enorm veel energie binnen een organisatie en komen vaak voort uit een bepaald probleem of uitdaging. Bij MADE Digital begrijpen we dit als geen ander en weten wij dat u op zoek bent naar een oplossing die u voor zowel de korte- als de langere termijn op pragmatische wijze verder helpen.

Wij kijken daarom ook verder dan het project zelf om in te kunnen schatten hoe wij uw uitdaging het beste aan kunnen gaan en zullen u hierin alvorens faciliteren met gepast advies, want een nieuwe website kan zoveel meer zijn als een online visitekaartje en heeft u er al over nagedacht wat u gaat doen na de oplevering van deze nieuwe site? Wij brengen dit allemaal voor u in kaart zodat uw investering echt de moeite waard is.

Kennis en kunde van een modern marketingteam

In de afgelopen jaren hebben we met trots diverse succesvolle projecten afgerond. Elk van deze projecten vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal, en ze brengen zowel ons team als onze opdrachtgevers grote voldoening. Ons portfolio omvat een scala aan projecten, waaronder het creëren van nieuwe websites en webshops, het definiëren van frisse merkidentiteiten, het lanceren van nieuwe merken, het opzetten van wervingscampagnes en de implementatie van effectieve CRM-systemen.

Deze projecten zijn altijd nauw verbonden met onze kernactiviteiten: strategie, webontwikkeling, advertenties en contentcreatie. Wij zijn vastberaden om uitdagingen aan te gaan zolang ze aansluiten bij deze pijlers van onze dienstverlening.

Voor een overzicht van enkele van onze eerdere projecten nodigen wij u uit om onze portfolio te verkennen.

Opgeleverde projecten

Heeft u eerder behoefte aan een aantal praktijkvoorbeelden? Bekijk hiernaast een aantal voorbeelden van projecten waar wij bij MADE Digital veel voldoening van hebben gekregen.

GasteRhoon Groep

Meteenwerken

Koopjebakfiets

'T GoeieHuys Vastgoed

Property Totaal

Van Delft Infra

Wordt u onze nieuwe partner?

Laat hieronder uw gegevens achter of boek vrijblijvend een afspraak in. Wij zullen spoedig bij u terugkomen om de afspraak te concretiseren.

MADE Digital - diensten - contact - Marvin

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!