MADE Partnership

Uw samenwerkingspartner in (digitale) marketing

Bent u een ambitieuze organisatie?
Word partner van MADE Digital!

Veel organisaties hebben als vanzelfsprekend torenhoge ambities, maar ondervinden ook obstakels. Bij MADE Digital zorgen wij dat digitale marketing echt een katalysator is voor deze ambities in plaats van een knelpunt. Waar organisaties vaak onbekend zijn met de mogelijkheden op digitaal gebied, beperkt zijn op het gebied van tijd, problemen hebben met het vinden van de juiste mensen of naar eigen zeggen tekortschieten wat betreft de juiste kennis en expertise om digitale marketingactiviteiten echt goed in te zetten, bieden wij de oplossing.

"IDEAS ARE EASY.
IMPLEMENTATION IS HARD."

Een volledig marketingteam binnen handbereik

MADE Digital positioneert zich als dé marketingpartner voor ambitieuze organisaties die zich onderscheiden door kwaliteit, betrokkenheid en een gestructureerde manier van werken. Een vaste en herkenbare werkwijze biedt de juiste meerwaarde aan samenwerkingspartners.

In onze samenwerkingen en gezamenlijke projecten met andere organisaties hanteren wij altijd de hiernaast genoemde cyclus om tot het gewenste resultaat te komen:

Inspireren – Faciliteren – Monitoren

Door deze stappen gecontroleerd uit te blijven voeren zal onze samenwerking voor beide partijen als prettig ervaren worden en kan er echt resultaat worden behaald.

Kennis en kunde van een modern marketingteam

Onze expertise is opgedeeld in vier complementaire diensten, die samen een volwaardige (digitale) marketingafdeling voor uw organisatie in 2023 vormen.

Ten eerste zijn we uw vaste strategische partner, waarbij we samen doelstellingen en plannen opstellen en uitvoeren. Regelmatige contactmomenten inplannen om samen te brainstormen over nieuwe kansen en mogelijkheden.

Daarna richten we ons op de operationele activiteiten die nodig zijn om die doelen te bereiken. We houden nauwlettend trends en ontwikkelingen in de gaten en passen ons team naadloos aan. Hierbij spelen webdevelopment, contentcreatie en advertising een cruciale rol als bouwstenen voor onze strategische expertise.

In een diepgaand gesprek en op basis van een weloverwogen strategie kunnen we een samenwerking op maat realiseren, waardoor uw organisatie de beschikking krijgt over een volledig marketingteam binnen handbereik.

Strategie

Contentcreatie

Webdevelopment

Advertising

Ontdek onze partners

Heeft u eerder behoefte aan een aantal praktijkvoorbeelden? Bekijk hiernaast een aantal voorbeelden van partners waar wij bij MADE Digital al langere tijd mee samenwerken en laat u inspireren.

Maximum Group

AGV International

Koopjebakfiets

Wordt u onze nieuwe partner?

Heeft u eerder behoefte aan een aantal praktijkvoorbeelden? Bekijk hiernaast een aantal voorbeelden van partners waar wij bij MADE Digital al langere tijd mee samenwerken en laat u inspireren.

MADE Digital - diensten - contact - Marvin

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!