MADE Oplossingen

Bij MADE schrijven we regelmatig artikelen over relevante onderwerpen uit de branche. In deze artikelen gaan we dieper in op de meest recente ontwikkelingen, tools of uitbreidingen van tools.
Benieuwd wat er speelt?

Blader eens door onze oplossingen!

Omnichannel Marketing

Bij MADE zien wij dat omnichannel marketing van meerwaarde voor uw organisatie kan zijn. Door het inzetten van meerdere kanalen verhoogt u uw marketingactiviteiten. Wij leggen u graag uit wat omnichannel marketing voor uw bedrijf kan betekenen!

Lees meer»

LinkedIn Document Ads

LinkedIn heeft een onmiskenbare marketingtool voor B2B-bedrijven gelanceerd, genaamd Linkedin Document Ads. Wij hebben voor u uitgezocht wat dit is en wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

Lees meer»

Wat kost een website in 2023

Wat kost een website? Die vraag krijgt iedere online marketeer wel eens te horen. Wij hebben de opties naast elkaar gezet, zodat u als ondernemer een goede keuze kunt maken.

Lees meer»

Gripp

Gripp is een CRM systeem dat echt het verschil kan maken voor bedrijven in de dienstverlenende sector. Lees hier hoe wij dit doen.

Lees meer»

SEO Healthcheck

Presteren op Google, lastig maar wel de moeite waard! Hoe pak je zoiets nu aan? Het antwoord daarop is verre van universeel, maar er zijn wel vaste strategieën die je op weg kunnen helpen.

Lees meer»

Leadinfo

Leadinfo is een innovatieve tool die heel nauwkeurig het verkeer op jouw website in kaart brengt, voorzien van bedrijfsnaam, contactinformatie, gedrag op de site en clicks. Wij werken hier veel mee, en vertellen je er dan ook wat wat meer over!

Lees meer»

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!