Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!

Bij MADE Digital positioneren wij onszelf als betrokken partner op het gebied van (digitale) marketing voor ambitieuze organisaties. Ons doel is om u te ondersteunen en ontzorgen op het gebied van strategie, content, webontwikkeling en adverteren – naar onze mening de belangrijkste aspecten voor het verwezenlijken van de ambities van ambitieuze organisaties. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, zichtbaarheid creëren bij relaties of het werven van nieuwe medewerkers, wij zijn uw betrokken partner. Meer informatie over een partnerschap met MADE Digital vindt u hier.

De hele maand oktober en november hebben wij een speciale actie voor elke organisatie die partner wil worden van MADE Digital! Als u namelijk voor 1 december partner wordt, ontvangt u een volledige opnamedag voor nieuwe video’s en/of afbeeldingen, helemaal kosteloos als eerste investering van ons in onze samenwerking. Deze opnamedag kan zorgen voor bijvoorbeeld:

Behoefte in een goed gesprek?

Neem direct contact met ons op om de actievoorwaarden te bespreken of om in een vrijblijvend gesprek te onderzoeken hoe onze kennis en expertise uw organisatie verder kunnen helpen bij het verwezenlijken van uw ambities. Vul het formulier in of neem zelf contact met ons op!

MADE Digital - B2B - marvin - contact

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!