MADE In-house Marketeers

Marketeers met kennis en relevante praktijkervaring

Moeite met het vinden van talent?
Maak kennis met onze In-house marketeers

Veel organisaties zijn voortdurend op zoek naar experts om hun team te versterken en hiermee nog betere resultaten te behalen. Het in huis hebben van goed personeel met ook nog eens relevante ervaring is het uitgangspunt voor iedere organisatie. Maar hoe komt u bij deze potentiële versterkingen terecht en hoe weet u zeker dat ze wel beschikken over de juiste ervaring en kennis, zonder dat onderaan de streep de enige winnaar de recruiter is? Maak kennis met onze transparante werkwijze.

"BEST MARKETING STRATEGY: CARE."

De combinatie van kennis en ervaring

MADE Digital profileert zich als de vooraanstaande marketingpartner voor ambitieuze organisaties die zich onderscheiden door kwaliteit, betrokkenheid en een gestructureerde werkwijze. Deze gestructureerde aanpak komt niet alleen tot uiting in onze samenwerking met opdrachtgevers, maar ook in de ontwikkeling van intern talent.

Wij bieden specifieke oplossingen voor MKB-organisaties, waardoor startende professionals snel praktijkervaring kunnen opdoen en hun vaardigheden kunnen aanscherpen op de arbeidsmarkt. Door middel van op maat gemaakte leertrajecten kunnen beginnende medewerkers zich snel ontwikkelen en zijn ze in staat om binnen twee tot vijf jaar aanzienlijke vooruitgang te boeken in hun eigen groei, wat een positieve invloed heeft op de waarde die ze aan nieuwe opdrachtgevers kunnen bieden.

Na deze periode van twee tot vijf jaar zijn onze marketeers doorgaans goed voorbereid om daadwerkelijk toegevoegde waarde te leveren binnen uw organisatie, en kunt u vertrouwen op een waardevol teamlid dat een sterke aanvulling vormt.

In-house marketeer inhuren

Vanaf slechts één tot twee dagen per week is het mogelijk om op flexibele basis of voor de langere termijn een in-house marketeer in te huren via MADE Digital. Naast het feit dat deze marketeer beschikt over de vereiste kennis op bijvoorbeeld het gebied van webdevelopment, content of advertising, en ervaring om aan uw behoeften te voldoen, blijft hij of zij nog steeds een integraal onderdeel van MADE Digital. Dit betekent dat zelfs voor complexe vraagstukken waarop uw organisatie op dat moment geen antwoord heeft, er ondersteuning en inspiratie beschikbaar zijn.

Op deze manier kunt u profiteren van de juiste expertise en ervaring, en heeft u een marketeer binnen handbereik die uw organisatie daadwerkelijk leert kennen!

Ontdek onze partners

Heeft u eerder behoefte aan een aantal praktijkvoorbeelden? Bekijk hiernaast een aantal voorbeelden van partners waar wij bij MADE Digital al langere tijd mee samenwerken en laat u inspireren.

Wordt u onze nieuwe partner?

Behoefte aan een in-house marketeer? Laat hieronder uw gegevens achter en laat in de opmerking weten waar u precies behoefte aan heeft. Misschien hebben wij wel de perfecte match!

MADE Digital - diensten - contact - Marvin

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!