Logo_VanLeeuwen_100

Ontdek hoe wij samenwerken met medisch huidtherapeut Van Leeuwen om geleidelijk te groeien via digitale marketing

Stapsgewijs digitale marketing inzetten voor een betere online zichtbaarheid en klantervaring

Van Leeuwen Huid- en Oedeemtherapie in Delft is gespecialiseerd, zoals de naam al doet vermoeden, in het behandelen van huid- en oedeemproblemen. Het team van ervaren medische therapeuten gaat vakkundig te werk en streeft ernaar iedere behandeling op een zo persoonlijk en professioneel mogelijke manier uit te voeren.

Dit zorgt er echter ook voor dat het team, onder leiding van oprichtster Heleen van Leeuwen, niet de kennis en expertise heeft om zich bezig te houden met (digitale) marketing en in het bijzonder om te zorgen voor een goede online vindbaarheid en het bieden van een prettige digitale ervaring voor de doelgroep via de website en andere kanalen.

Om deze reden heeft het team bij MADE Digital aangeklopt voor vrijblijvend advies.

Behoefte aan advies en sturing op het gebied van marketing

Tijdens een eerste kennismaking hebben we vrijblijvend de situatie van Van Leeuwen onder de loep genomen om van daaruit de kansen en uitdagingen voor het bedrijf te analyseren. Door de juiste vragen te stellen en verder onderzoek te doen naar de situatie, is het mogelijk om een vrijblijvend advies op te stellen met daarin pragmatische eerste stappen om als organisatie verder te groeien. Naar aanleiding van dit adviesrapport zijn we vervolgens in gesprek gegaan om te onderzoeken hoe wij mogelijk als marketingpartner van toegevoegde waarde kunnen zijn voor Van Leeuwen. Hieruit zijn we tot de volgende conclusie gekomen:

1. Kennismaking

2. Adviesrapport

3. Vervolgstappen

Een vernieuwde website en strategisch inzetten op lokale vindbaarheid

Voor organisaties in de medische wereld is het van groot belang om goed zichtbaar te zijn voor potentiële cliënten en van daaruit vertrouwen op te bouwen. Omdat de kliniek vooral behoefte heeft aan lokale bezoekers, hebben we voornamelijk gefocust op lokale vindbaarheid via zoekmachines zoals Google. Om dit op een juiste manier te doen, hebben we uitgebreid onderzoek gedaan met behulp van de tool ‘Semrush’, die wij hiervoor gebruiken. Deze tool biedt ons onder andere inzicht in de online vindbaarheid van concurrenten, relevante en kansrijke zoektermen, en bedreigingen met betrekking tot de prestaties van de eigen website.

Na een grondige SEO-analyse en input van Van Leeuwen, hebben we een stapsgewijs plan opgesteld voor verdere vooruitgang, met onder meer:

 • Het toevoegen van relevante blogs voor de zoekintentie van de doelgroep
 • Toevoegen van specifieke behandelpagina’s
 • Aanpassen van het menu en de navigatiestructuur van de website
 • Stapsgewijs aan de slag gaan met SEA (betaalde advertenties via Google)
 • Het opbouwen van een nieuwe website voor een verbeterde interface en bezoekerservaring
MADE Digital - partners - Van Leeuwen Huidtherapie - homepagina - website
MADE Digital - partners - Van Leeuwen Huidtherapie - littekens - website

De nieuwe website van Van Leeuwen onderscheidt zich door:

 • Moderne interface en gebruikerservaring
 • Persoonlijke en professionele uitstraling
 • Relevante en inhoudelijke informatie
 • Conversiegerichte behandelpagina’s
 • Duidelijke navigatiestructuur
 • Volledig geoptimaliseerd voor tablet en telefoon

Een greep uit onze werkzaamheden voor Van Leeuwen Huid- en oedeemtherapie

MADE Digital - partners - Van Leeuwen Huidtherapie - website - iphone - blogs
MADE Digital - partners - Van Leeuwen Huidtherapie - oedeem - website
Van Leeuwen Huidtherapie - behandelingen - ontharen - laserontharen - laseren - benen
MADE Digital - partners - Van Leeuwen Huidtherapie - website - iphone - veelgestelde - vragen

Duurzame samenwerking: ontzorgen, inspireren en resultaten behalen

De samenwerking tussen Van Leeuwen en MADE Digital illustreert op effectieve wijze hoe wij gespecialiseerde bedrijven ontzorgen en ondersteunen. Dit stelt hen in staat zich volledig te concentreren op hun dienstverlening, terwijl wij hen inspireren met de mogelijkheden en kansen van deze tijd. Daarnaast faciliteren we hen in dit proces.

Binnen onze samenwerking is er een vast contactmoment minimaal één keer per maand, waarbij we de voortgang en nieuwe kansen bespreken. We hebben ook wekelijks contact voor snelle aanpassingen of andere lopende zaken. Daarnaast ontvangt Van Leeuwen periodiek een uitgebreide analyse van de uitgevoerde activiteiten en bespreken we mogelijke nieuwe kansen. De eerste resultaten van onze samenwerking, gestart in september 2023, zijn reeds zichtbaar en we streven ernaar dit momentum vast te houden.

Deze aanpak stelt ons in staat om snel te reageren op veranderingen binnen de organisatie en de markt. Bovendien kunnen we op structurele wijze de juiste vertaalslag maken. Hierdoor hoeft Van Leeuwen geen eigen marketingteam samen te stellen, maar kunnen ze flexibel gebruikmaken van onze expertise om het gewenste resultaat te behalen.

“Sinds een aantal maanden heeft MADE Digital een groot deel van onze marketing (website, webhosting, adverteren) op zich genomen. Wij vinden het een hele fijne samenwerking, duidelijke communicatie en ze zijn erg betrokken bij ons bedrijf. Marvin en Nathan zitten vol nieuwe ideeën en inspireren ons als ondernemer, een dikke aanrader om je bedrijf te laten groeien!”

Is deze (marketing) samenwerking ook interessant voor jouw organisatie?

Is een marketing partnerschap met MADE Digital ook voor uw organisatie interessant? Wij zijn er om u op een efficiënte manier te begeleiden en te ontzorgen, zodat uw bedrijfsdoelstellingen nog realistischer kunnen worden bereikt. Als dit aanspreekt, nodigen wij u uit om uw gegevens achter te laten of direct contact met ons op te nemen!

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!