MADE Digital - projecten -websites - hortitech - logo
LOGO MADE Branding HortiTech

Een sterke naamsbekendheid opbouwen in de agrarische sector aan de hand van (digitale) marketing

Maak kennis met HortiTech

HortiTech, opgericht in 2019 door Peet van Adrichem, Pim van Adrichem, Perry van Adrichem en Ary de Jong, had zijn thuisbasis in het World Horti Center in Naaldwijk en sinds kort in hun nieuwe eigen R&D kas in Honselersdijk. Dit centrum fungeert als het kloppende hart van de ontwikkelingen in de tuinbouwsector in het land. 

Het team van HortiTech bestaat uit deskundigen met diverse achtergronden en vaardigheden. Ze hebben zich verenigd om zich te richten op het ondersteunen van kasprojecten met diepgaande teeltkennis. In nauwe samenwerking met kennisinstellingen, onderwijsinstellingen en leveranciers binnen de tuinbouwsector zet HortiTech zich in om de meest recente ontwikkelingen en inzichten toe te passen in hun projecten. Daarnaast bieden ze trainingen aan en voeren ze onderzoek uit naar diverse teeltprojecten. 

De behoefte aan advies en ontzorging op digitale marketing

Als ambitieuze organisatie met expertise binnen de tuinbouwsector is het moeilijk om zowel de tijd als de kennis te hebben om ook nog eens te werken aan een goede naamsbekendheid binnen de sector. De organisatie erkent zeker de noodzaak van een representatieve website, online zichtbaarheid via LinkedIn, of het top-of-mind blijven bij relaties binnen de branche, maar heeft simpelweg niet de kennis en tijd om dit op een goede manier zelf te organiseren. Daarnaast is het specifiek aannemen van personeel voor deze activiteiten niet rendabel, en bieden bureaus vaak niet het gewenste resultaat omdat er geen match is met de behoeften van HortiTech op dit gebied.

De organisatie heeft behoefte aan een marketingpartner bij wie ze vragen en uitdagingen structureel kunnen neerleggen en die hen in periodieke contactmomenten kan inspireren tot nieuwe inzichten.

De samenwerking tussen HortiTech en MADE Digital

Namens MADE Digital halen we voldoening uit het ondersteunen van unieke organisaties zoals die van HortiTech. We zijn vastbesloten om de organisatie te voorzien van onze kennis en expertise, zodat het een sterker merk binnen de branche kan zijn.

Naast het feit dat we in 2023 de website van HortiTech volledig hebben heropgebouwd, zijn we momenteel druk bezig met de verdere ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Ook werken we achter de schermen aan enkele boeiende projecten. De naamsbekendheid van het bedrijf groeit snel, mede dankzij de informatie die we delen op LinkedIn en via e-mailmarketing. Het aantal volgers van het zakelijke account is bijvoorbeeld in het afgelopen anderhalf jaar gestegen van 500 naar bijna 2000, met een sterke betrokkenheid uit de agrarische sector.

De kracht van onze samenwerking ligt in de gestructureerde manier van werken. Hierdoor kunnen we niet alleen HortiTech zo veel mogelijk ontzorgen, maar blijven we ook inspireren en werken we gezamenlijk ideeën uit voor nieuwe marketingactiviteiten.

“De samenwerking met MADE Digital bevalt heel goed. Ze zijn een fijne sparringpartner en kijken met een bredere blik. Op ons LinkedIn kanaal, wat MADE beheert, merk je dat er regelmaat en consistentie in zit. Hierdoor gaan mensen zien dat we er veel mee bezig zijn en gaat het leven en lopen. Door de constantheid op LinkedIn is ons netwerk ook uitgebreid. We zijn in ongeveer anderhalf jaar tijd van 500 naar 1750 volgers gegaan. Tevens hebben we een mooie website die steeds completer wordt. Het belangrijkste is dat websitebezoekers zien wat ze willen zien en MADE helpt ons hierbij door onder andere aanpassingen snel te realiseren.”

Een greep uit onze werkzaamheden voor HortiTech

MADE Digital - hortitech - klanten - foto - kas
MADE Digital - hortitech - klanten - homepage - website
MADE Digital - HortiTech - klanten - post

Is deze (marketing) samenwerking ook interessant voor jouw organisatie?

Is een marketing partnerschap met MADE Digital ook voor uw organisatie interessant? Wij zijn er om u op een efficiënte manier te begeleiden en te ontzorgen, zodat uw bedrijfsdoelstellingen nog realistischer kunnen worden bereikt. Als dit aanspreekt, nodigen wij u uit om uw gegevens achter te laten of direct contact met ons op te nemen!

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!