Leadinfo

Oog voor updates

Bij MADE Consultany ontzorgen wij u graag op het gebied van marketing & sales gerelateerde werkzaamheden. Ook helpen wij door te adviseren over het gebruik van de juiste tools die in dit speelveld beschikbaar zijn. Hierbij houden wij constant veranderende technologie van tegenwoordig scherp in de gaten.

Voor B2B-bedrijven adviseren wij u graag over het gebruik van Leadinfo. Als gecertificeerd partner van Leadinfo vertellen wij u graag meer over hoe deze tool van meerwaarde kan zijn voor uw organisatie.

Over Leadinfo

Leadinfo stelt leadgeneratie software ter beschikking voor bedrijven om inzichten te verkrijgen in de bezoekers van hun website. Data is anno 2022 iets waar menig ondernemer met groeiambitie niet meer omheen kan, alleen is het ook een enorm breed begrip dat voor veel verwarring kan zorgen. Daarom zullen wij ons best doen het in dit artikel kort, bondig en specifiek uitleggen wat leadinfo voor uw B2B-bedrijf kan betekenen.

Werking van Leadinfo

Leadgeneratie is de eerste stap in het verkoopproces. De pool van leads (potentiële klanten) die je verzamelt aan de hand van bijvoorbeeld marketingactiviteiten belanden in de salesfunnel. Binnen deze salesfunnel is het aan marketing- en salesteams de taak deze leads tot klanten te waarderen. De verdeling tussen marketing- en salesteams is de afgelopen jaren hierin sterk veranderd. Onder andere door nieuwe technologische mogelijkheden is het voor organisaties steeds makkelijker geworden voor deze teams om beter samen te werken.

Daar is Leadinfo een heel goed voorbeeld van. Door in visueel aantrekkelijke dashboards goed weer te geven welke bezoekers er op de website komen, onder andere vanuit marketingactiviteiten, is het beter mogelijk voor salesteams om klanten binnen te halen. De teams komen beter beslagen ten ijs omdat zij simpelweg meer kennis hebben over de behoeftes en intenties van websitebezoekers.

Meer over de werking van deze tool leest u in de bijlage die te downloaden is via de knop hieronder.  

In een notendop

Waarom Leadinfo?

Inzicht in data

Eenvoudig te begrijpen dashboards maken het voor u mogelijk om goed in te schatten welke bedrijven op uw website komen, hoe vaak en waar deze vandaan komen. Tevens heeft leadinfo een unieke database waar u heel veel informatie over deze bedrijven kunt vinden om de interactie met potentiële klanten effectiever te maken.

Personificatie

Niet alleen wordt communicatie met leads eenvoudiger, ook geeft deze tool de mogelijkheid om de content op de website aan te passen op basis van de bezoeker en het gedrag. Een simpel voorbeeld; U heeft een IT-bedrijf voor publieke organisaties. Als iemand van een gemeentelijke organisatie op uw website komt kunt u met Leadinfo instellen dat deze persoon de pagina 'Use cases' krijgt voorgeschoteld van andere gemeentes. Tevens kunt u aan de hand van 'lead gen forms' de gesprekken met bezoekers op de website veel laagdrempeliger in gang zetten.

Integraties

Tevens kunt u de data die u verkregen heeft uit Leadinfo heel goed integreren met andere software om zo de data optimaal te gebruiken. Of dit nu gaat om automatiseringssoftware, CRM-oplossingen als bijvoorbeeld AFAS en Dynamics of advertising software. Er is heel veel mogelijk.

Get in touch

Ziet u mogelijkheden in deze tool?
Leadinfo biedt nog heel veel andere mogelijkheden en daar vertellen wij u graag meer over. Als gecertificeerd partner van Leadinfo zijn wij in staat om u 15% korting te geven op het gebruik van deze tool en kunnen wij u ook een trial van 14 dagen gratis aanbieden.

Wilt u daar meer over weten of over andere tools die uw marketing- en salesactiviteiten een boost kunnen geven?
Plan hiernaast een meeting in. Dit kan zowel fysiek als online.

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

 


Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!