De ideale website-oplossing voor nu én de toekomst

WordPress

Bij MADE geloven we sterk in de kracht van strategische kennis als het gaat om het behalen van bedrijfsdoelstellingen, vooral wanneer dit wordt gecombineerd met de juiste technologie. Daarom biedt WordPress in combinatie met het team van MADE de ideale oplossing voor uw website-vraagstukken. WordPress is een open-source contentmanagementsysteem (CMS) waar zowel organisaties als particulieren hun website mee kunnen bouwen en op het internet kunnen plaatsen. Het wordt gebruikt door grote bedrijven zoals Sony, CNN, en The New York Times, maar ook door kleine lokale ondernemers.

Graag leggen we uit waarom we bij MADE zo graag met WordPress werken en hoe we onze kennis inzetten om uw website te optimaliseren.

Wendbaarheid

Bij MADE werken we graag samen met ambitieuze organisaties en wendbaarheid is daarbij essentieel. U wilt blijven groeien en optimaliseren zonder beperkt te worden door uw website. Helaas zien we nog te vaak dat bedrijven werken met een contentmanagementsysteem dat beperkt is in functionaliteit. Het toevoegen van een nieuwe functie kan dan ofwel niet mogelijk zijn of veel extra ontwikkelingswerk en kosten met zich meebrengen. Met WordPress is dit echter geen probleem. Bijna alles is mogelijk en kan snel worden gerealiseerd, zodat u uw website kunt blijven optimaliseren en snel kunt inspelen op trends in de markt.

Efficiëntie en conversie

Als organisatie wilt u in staat zijn om zelf aanpassingen aan uw website te maken en niet afhankelijk zijn van een extern bureau. Een WordPress-website kan eenvoudig worden geoptimaliseerd en bijgewerkt, mits deze is opgebouwd volgens de juiste richtlijnen en het thema up-to-date is. WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld zonder extra kosten voor de gebruiker. Het is echter belangrijk om de juiste hosting te kiezen en overbodige plugins, thema’s en zware documenten te vermijden om de website snel en efficiënt te houden.

Op het gebied van commercie is WordPress uitstekend geschikt voor het bouwen van uw website. Het is belangrijk om als bedrijf goed vindbaar te zijn op zoekmachines zoals Google. Met WordPress kunt u bijvoorbeeld zoekmachinevriendelijke URL’s, headers, titels, keywords, links en alt-attributen toevoegen aan uw blogartikelen en pagina’s. Bovendien zijn er verschillende SEO-plugins beschikbaar om uw score beter te monitoren.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Er bestaan nog steeds onterechte zorgen over de betrouwbaarheid en veiligheid van WordPress bij mensen die onvoldoende kennis hebben van het CMS. Het is belangrijk om te onthouden dat WordPress het grootste CMS ter wereld is, met bijna 100 miljoen websites die erop draaien en ongeveer 43% van alle websites wereldwijd die ermee gebouwd zijn. Nee, wij zijn niet van valse beloftes zonder zeker te weten of we dit waar kunnen maken. Beloven wij dat we voor uw organisatie de ideale digitale zichtbaarheid zullen generen op de hierboven genoemde aspecten? Zeker weten!

Daarnaast wordt WordPress voortdurend geüpdatet om de beveiliging te verbeteren en mogelijke kwetsbaarheden te verhelpen. Het is van groot belang om deze updates regelmatig uit te voeren om de veiligheid van de website te waarborgen. Bij MADE zorgen we er altijd voor dat de WordPress-installatie en de gebruikte plugins up-to-date zijn en dat er regelmatig back-ups worden gemaakt. Ook het gebruik van betrouwbare plugins en het vermijden van onveilige thema’s is van belang voor de veiligheid van de website. Bij MADE kiezen we alleen voor betrouwbare plugins van gerenommeerde ontwikkelaars en werken we altijd met op maat gemaakte thema’s die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Kortom, met WordPress als CMS en de expertise van het team van MADE, kunt u erop vertrouwen dat uw website veilig en betrouwbaar is en blijft.

Een aantal websites waar wij trots op zijn

MADE Digital - WordPress - website - Goeiehuys Homepage

'T GoeieHuys Vastgoed

MADE Digital - WordPress - website - Kasteel van Rhoon - Homepage

Het Kasteel van Rhoon

Een website op maat

Een website wordt steeds belangrijker voor bedrijven in deze steeds digitaler wordende wereld, los van de branche waarin u actief bent. Bij MADE Digital bouwen wij WordPress websites en shops die zowel op technisch als commercieel gebied van meerwaarde zijn om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Wij bieden maatwerk, zorgen voor veiligheid en werken doelgericht. De mogelijkheden zijn eindeloos, of het nu gaat om een corporate website, webshop, project website, intranet of elders. Daag ons maar uit!

En nu?

Bent u geïnteresseerd in onze services en wilt u on-top-of-the-game zijn op het gebied van marketing? Neem dan contact met ons op.

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!