Website opbouw en onderhoud

Webdevelopment

Wij begrijpen als geen ander dat een sterke onlineaanwezigheid cruciaal is voor het succes van uw bedrijf, zeker in deze tijd. Daarom bieden we op maat gemaakte webdevelopment-oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een nieuwe website, het verbeteren van de bestaande website of het integreren van nieuwe technologieën, ons team staat klaar om u te helpen.

MADE Digital is een toonaangevende leverancier van webdevelopment-diensten voor het MKB. Hieronder vindt u een overzicht van onze belangrijkste diensten op het gebied van webdevelopment.

Website opbouw en onderhoud

Wij werken graag nauw samen om de opbouw of het onderhoud van de website zo goed mogelijk uit te voeren. Websites worden voor bedrijven steeds belangrijker voor zowel commercie, recruitment als service gerelateerde doeleinden. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om deze specifieke wensen en behoeften in kaart te brengen en de website efficiënt in te richten.

User Experience en User Interface

Wij richten ons op het optimaliseren van de gebruikerservaring en -interface door het bepalen van de juiste navigatie en functies voor de website.

User Experience
Met de user experience bedoelen we dat uw website wordt ingericht op een manier dat het makkelijk te gebruiken en te navigeren is. 

User Interface 
Met de user interface concentreren we ons op het ontwerp van de website. Hierbij maken we de website visueel in orde, zodat uw websitegebruikers op een fijne website kijken.

Meer informatie over hoe wij dit mogelijk maken?
Bekijk dan ook Core Web Vitals.

Hosting

Wij bieden betrouwbare en schaalbare hosting-oplossingen voor de website van onze partners. Hierdoor kunt u volledig focussen op uw corebusiness zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over technische problemen. Bij MADE maken wij gebruik van private cloud hosting. De voordelen van deze manier van hosten zijn:

Core web vitals

Wij stellen de website in op de belangrijkste webvitaliteiten, zoals snelheid, stabiliteit en interactiviteit, om de gebruikerservaring te verbeteren en tegelijkertijd de zoekmachine-optimalisatie te verhogen. Er zijn drie core web vitals, waar MADE zich op focust:

Largest Contentful Paint
Hoelang het duurt voordat de grootste inhoud op een webpagina is geladen en weergegeven.

First Input Delay
Hoelang duurt het voordat de gebruiker interactie heeft met de webpagina.

Cumulative Layout Shift 
De visuele stabiliteit van een webpagina. 

Als uw Core Web Vitals in orde zijn is de kans vele malen groter dat de gebruikerservaring op uw website als positief wordt ervaren en u beter scoort in de search engines van onder andere Google. 

Content en design

Wij helpen u bij het ontwikkelen van relevante, aantrekkelijke inhoud en design die past bij uw merkidentiteit en gericht is op het aanspreken van de doelgroep. Dit voeren wij als vanzelfsprekend door op uw website. 

Content
MADE kan SEO-technische teksten over diverse onderwerpen voor u schrijven en op uw website plaatsen op een manier die zowel van toegevoegde waarde is voor de lezer als Google. 

Design
Een strak design is van groot belang om uw boodschap op de website zo goed mogelijk over te brengen. Wij worden door uw organisatie graag uitgedaagd voor het opleveren van de mooiste pagina’s. 

Strategie en analytics

Wij helpen u bij het opstellen van een strategie en het inrichten van analytics voor de website, zodat we de prestaties kunnen volgen en de website kunnen verbeteren om de doelen te bereiken.

MADE gebruikt bijvoorbeeld Search Console & Google Analytics om activiteiten op uw website goed te kunnen analyseren. Daarnaast gebruiken wij ook Semrush om bijvoorbeeld een SEO-analyse uit te voeren of periodieke audits, wat relevant kan zijn voor het functioneren van uw website binnen de search engines.  

Een multifunctionele website

In dit digitale tijdperk is het van essentieel belang dat een website multifunctioneel inzetbaar is. De website is in vele gevallen de plek op het internet voor een organisatie waar alles samenkomt.

Met deze reden staan wij bij MADE uiteraard voor maatwerk als het gaat om webdevelopment-oplossingen. Of het nu gaat om het verbeteren van uw service, sales of recruitment, een werkende website die schaalbaarheid biedt naar de toekomst is van essentieel belang. 

Wij werken graag samen met u om de juiste oplossing op te stellen die is afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Shape - Sterker in je digitale schoenen

Wordt u onze nieuwe partner?

Laat hieronder uw gegevens achter of boek vrijblijvend een afspraak in. Wij zullen spoedig bij u terugkomen om de afpsraak te concretiseren.

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

MADE Digital - Marketing - over - ons - werknemers - Nathan Hoek

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!