Vacature
Meewerkstage bij MADE Digital

Bij MADE zoeken we een enthousiaste stagiair om ons operationele marketing team te versterken. Als snelgroeiend bedrijf in het hart van Rotterdam zijn we op zoek naar iemand die graag betrokken wil zijn bij onze projecten en openstaat voor gericht onderzoek.

Bij MADE zijn we gedreven, hebben we een open cultuur en zijn we leergierig. We streven ernaar elkaar te inspireren en te versterken om zo innovatief te blijven. We zijn ons ervan bewust dat de trends en ontwikkelingen in marketing voortdurend veranderen, en daarom passen we ons voortdurend aan.

Als jij ambitieus bent en graag impact wilt maken op andere bedrijven met moderne marketingactiviteiten, dan zou deze stage weleens een uitstekende kans voor je kunnen zijn. Pas jij binnen onze cultuur? Dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!

Gewenste profiel

Wat kun je van ons verwachten?

Mogelijke werkzaamheden

Wij schrijven veel content voor de social media kanalen van onze partners en onze eigen kanalen. Aan jou de taak om al deze content te schrijven en ontwerpen. 

Wij schrijven veel blogs over de laatste ontwikkelingen in de markt van onze partners. Onze partners bevinden zich in verschillende branches, jouw blogs zullen inhoudelijk dus ook heel verschillend zijn. 

We vinden het belangrijk dat we goede zoekresultaten genereren in Google. Jij gaat onderzoek doen hoe we dit kunnen realiseren en je schrijft SEO-teksten voor op websites.  

Wij houden ons bezig met veel verschillende campagnes voor onze partners. Je krijgt van ons alle vrijheid om creatief mee te denken. 

Wij zijn uiteraard zeer flexibel. Heb je zelf goede ideeën? Dan zijn die altijd welkom! 
We begrijpen ook dat je een opdracht voor je studie moet uitwerken, ook hierbij denken wij graag mee aan een passende oplossing. 

Behoefte aan een goed gesprek?

Pas jij niet in dit profiel, maar denk jij wel dat je ons team op een andere manier kunt versterken?
Vul dan het onderstaand formulier in of neem contact op met Marvin van der Made
Email: [email protected]
Telefoon: 06 - 34 01 48 60

Neem contact op!

Boek hier een (digitale) meeting in of neem contact op! 

Let's Chat Connect Meet Team up

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!