Heeft u ambitieuze plannen of is uw organisatie toe aan de volgende stap?

Bij MADE krijgen wij energie van het adviseren en ondersteunen van onze (potentiële) partners. Een succesvolle samenwerking begint bij een goede analyse en doordacht plan. Wij nodigen u en uw organisatie dan ook graag uit voor een eerste analyse en inspiratiesessie die volledig kosteloos en vrijblijvend is.

Is uw organisatie:

Vraag een strategie en inspiratiesessie aan!

Wat is een strategie en inspiratiesessie?

Deze afspraak met één van onze experts is een eerste stap waarin wij jouw organisatie pragmatisch laten inzien waar de mogelijkheden liggen op (digitaal) commercieel gebied. Wij geven een realistisch beeld over hoe dit in uw geval opgepakt kan worden. Het proces zal er als volgt uitzien:

Strategie en inspiratiesessie?

We zullen na aanvraag contact met u opnemen om deze sessie in te plannen. De sessie kan bij ons op locatie, bij u of digitaal en zal om en nabij een tot twee uur duren.

Adviesrapport

Naar aanleiding van ons gesprek, de vragen die wij hebben gesteld en de analyse die wij hebben gedaan, komen wij bij u terug met een op maat gemaakt adviesrapport met daarin pragmatisch de eerste stappen die uw organisatie kan implementeren.

Vervolgstappen

Uiteraard hopen wij naar aanleiding van deze sessie en het rapport, dat uw organisatie bekend is met zowel de mogelijkheden als onze manier van werken en dat we optioneel in een vervolggesprek kunnen kijken naar hoe we met deze kennis een samenwerking in kunnen opzetten.

Wat kunt u verwachten?

Het allerbelangrijkste is dat wij u een transparant beeld schetsen over uw organisatie, de markt en kansen. Natuurlijk hopen we uw organisatie te mogen ondersteunen in de mooiste ambities en een mooie samenwerking tegemoet te gaan, maar het begint bij een vrijblijvend advies. 

Interesse? Vul dan het formulier in en dan komen wij spoedig bij u terug.

Kom in contact

Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Boek dan een afspraak in via onze kalender. 

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!