Heeft u ambitieuze plannen of is uw organisatie toe aan de volgende stap?

Bent u op zoek naar ondersteuning voor uw ambitieuze plannen of is uw organisatie toe aan de volgende stap? Bij MADE krijgen we energie van het adviseren en ondersteunen van onze (potentiële) partners. Om een succesvolle samenwerking te starten, is het belangrijk om te beginnen met een goede analyse en een doordacht plan. Daarom nodigen wij u en uw organisatie graag uit voor een eerste analyse en inspiratiesessie. Deze sessie is volledig kosteloos en vrijblijvend, zodat u kunt ervaren wat wij voor u kunnen betekenen.

Is uw organisatie:

Vraag een strategie- en inspiratiesessie aan!

Wat is een strategie- en inspiratiesessie?

Kennismaking

Onze inspiratiesessie met een van onze experts biedt een pragmatische eerste stap om uw organisatie inzicht te geven in de kansen op het gebied van (digitale) commercie/ marketing. Tijdens deze sessie zullen we de nieuwste mogelijkheden op dit gebied bespreken en onze visie hierop delen. Bovendien zullen we u een realistisch beeld geven van hoe u deze kansen in uw specifieke geval kunt aanpakken.

Adviesrapport

Naar aanleiding van ons gesprek, de vragen die wij hebben gesteld en de analyse die wij hebben gedaan, komen wij bij u terug met een op maat gemaakt adviesrapport met daarin pragmatisch de eerste stappen die uw organisatie kan implementeren.

Vervolgstappen

Uiteraard hopen wij naar aanleiding van deze sessie en het rapport, dat uw organisatie bekend is met zowel de mogelijkheden als onze manier van werken en dat we optioneel in een vervolggesprek kunnen kijken hoe we met deze kennis een samenwerking in kunnen opzetten.

Wat kunt u verwachten?

Bij ons kunt u een transparant beeld verwachten van uw organisatie, de markt en de kansen die daarbij horen. Hoewel we natuurlijk hopen om u te kunnen ondersteunen bij het verwezenlijken van uw mooie ambities en uitkijken naar een succesvolle samenwerking, begint alles met een vrijblijvend advies. We zijn er om u te helpen en onze focus ligt op het geven van het best mogelijke advies voor uw bedrijf.

Interesse? Vul dan het formulier in en dan komen wij spoedig bij u terug.

Kom in contact

Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Boek dan een afspraak in via onze kalender. 

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

AGV international en MADE Consultancy - Marvin van der Made - marketingoverleg

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!