MADE Updates

Benieuwd waar wij ons op dagelijkse basis mee bezighouden?
Lees onze updates hieronder eens door!

Omnichannel Marketing

Bij MADE zien wij dat omnichannel marketing van meerwaarde voor uw organisatie kan zijn. Door het inzetten van meerdere kanalen verhoogt u uw marketingactiviteiten. Wij leggen u graag uit wat omnichannel marketing voor uw bedrijf kan betekenen!

Lees meer»

LinkedIn Document Ads

LinkedIn heeft een onmiskenbare marketingtool voor B2B-bedrijven gelanceerd, genaamd Linkedin Document Ads. Wij hebben voor u uitgezocht wat dit is en wat dit voor uw organisatie kan betekenen.

Lees meer»

Wat kost een website in 2023

Wat kost een website? Die vraag krijgt iedere online marketeer wel eens te horen. Wij hebben de opties naast elkaar gezet, zodat u als ondernemer een goede keuze kunt maken.

Lees meer»

MADE voor B2B

Met MADE’s B2B oplossing, hebben wij een oplossing die voor de gehele commerciële afdeling van uw organisatie van meerwaarde is.

Lees meer»

Gripp

Gripp is een CRM systeem dat echt het verschil kan maken voor bedrijven in de dienstverlenende sector. Lees hier hoe wij dit doen.

Lees meer»

Koopjebakfiets Case

Koopjebakfiets.nl zorgt ervoor dat consumenten zowel on- als offline geholpen worden door Bike Totaal Krimpen. Lees hier hoe beide werelden elkaar versterken!

Lees meer»

2at use case

2at is een atypisch IT-bedrijf dat zich dagelijks hard maakt om de (semi)publieke sector. Ontdek hier wat wij voor hen doen!

Lees meer»

SEO Healthcheck

Presteren op Google, lastig maar wel de moeite waard! Hoe pak je zoiets nu aan? Het antwoord daarop is verre van universeel, maar er zijn wel vaste strategieën die je op weg kunnen helpen.

Lees meer»

AGV International

AGV International is een bedrijf dat zich bezighoudt met de automatisering van allerlei soorten van intern transport en voorraadmanagement. Ze automatiseren alles wat toegevoegde waarde biedt voor de klant om processen beter, efficiënter of minder arbeidsintensief te maken.

Lees meer»

Op de hoogte blijven over het digitaliseren van het MKB?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!