Inspireren, Faciliteren & Monitoren

Efficiënt en doeltreffend samenwerken

Ons vak is zeer dynamisch en neemt aan de hand van de digitalisering een andere, maar steeds belangrijkere rol in binnen de commerciële afdeling van organisaties. Trends en ontwikkeling volgen in rap tempo, net als de behoefte van uw doelgroep. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om uw (digitale) marketingactiviteiten gestructureerd en eenvoudig te besteden. 

Op een efficiënte manier samenwerken en gezamenlijk tot het beste resultaat komen is waar wij ons bij MADE in willen onderscheiden. Om dit tastbaarder te maken leggen wij u dit graag uit aan de hand van onze kernwaarden. 

Inspireren - Faciliteren - Monitoren

Inspireren

Inspiring change

Shape - De bal op de stip leggen

Het mooiste aan ons vak is dat wij onze expertise in kunnen zetten om de ambities van uw organisatie te realiseren. Wij leren uw organisatie graag zo goed mogelijk kennen om de juiste vertaalslag te maken en hebben daarin één belangrijke doelstelling: het inspireren van uw organisatie om iets fantastisch neer te zetten. Met de motivatie en passie van uw organisatie en de expertise van onze experts zijn wij ervan overtuigd dat we gezamenlijk tot de beste resultaten komen.

- DURF GROOT TE DENKEN -

Faciliteren

Facilitating excellence

Bij MADE doen we geen valse beloftes. Wij beloven niet dat wanneer uw organisatie een partnership met ons aangaat, de sales targets of andere ambities binnen enkele dagen gerealiseerd worden. Waar wij ons wel aan durven te committeren is dat wij er alles aan doen om tot het beste resultaat te komen en hierdoor onze activiteiten op de best mogelijke manier implementeren. Wij beloven geen gouden bergen, maar zorgen wel dat alles erop is afgestemd om ze zo goud mogelijk te maken. Een faciliterende rol voor het succes van je organisatie. U kunt van Nike ook niet verwachten dat nieuwe hardloopschoenen u de winst van een marathon opleveren, maar wel dat ze de beste ondersteuning aan uw performance bieden voor het beste resultaat.

- OMARM DE JUISTE ONDERSTEUNING -

Monitoren

Monitoring improvement

Technologie maakt het mogelijk om (bijna) alles meetbaar te maken. Zoals eerdergenoemd beloven wij geen gouden bergen, maar is het wel heel goed om te analyseren waarom deze bergen niet goud zijn (of welke handelingen deze bergen juist goud hebben gemaakt). Data maakt het tegenwoordig veel toegankelijker om de behoefte van de doelgroep in kaart te brengen, posities ten opzichte van de concurrentie te bepalen of überhaupt inzicht te hebben in de voortgang van uw organisatie. Door het monitoren van diverse facetten en bij te sturen waar nodig, zijn wij overtuigd dat het succesvol verwezenlijken van uw ambities enkel een kwestie van tijd is. 

- DATAGEDREVEN (SAMEN)WERKEN -

Bent u gecharmeerd van onze manier van werken of wilt u meer weten over hoe wij uw organisatie het beste van dienst kunnen zijn?

Neem dan vrijblijvend contact op door hieronder een afspraak in te boeken of het contactformulier in te vullen. 

Kom in contact

Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Wilt u liever direct een afspraak inplannen? Boek dan een afspraak in via onze kalender. Wij zullen spoedig bij u terugkomen om deze afspraak verder te concretiseren. 

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Heeft u onze whitepaper
'Drie absolute must-haves binnen de digitale marketing'
al gelezen?