MADE Consultancy wordt MADE Digital

Ambitieuze organisaties hebben behoefte aan een betrokken, betrouwbare partner om te kunnen voldoen aan de digitale wensen van de doelgroep.

Beste lezer,

Het is met veel enthousiasme dat wij u meedelen dat vanaf dit moment MADE Consultancy zal verdergaan als MADE Digital. Het label ‘consultants’ past al een tijdje niet bij de activiteiten die we uitvoeren in de fase waarin we ons als organisatie begeven. Het laatste anderhalf jaar ligt onze focus op het leveren van digitale marketing voor onze partners. Het ontwikkelen en onderhouden van een digitale aanwezigheid is hierbij de kern van onze activiteiten.

Deze weloverwogen keuze komt voort uit inzichten in zowel de aanbod- als vraagzijde. De vraag groeit, voornamelijk omdat ondernemers steeds meer de waarde van digitale aanwezigheid in gaan zien en herkennen dat het vinden van de juiste partner of gekwalificeerd personeel een grote uitdaging is. 

Onze propositie
MADE Digital biedt hier een slim, modern antwoord op. In plaats van te denken in aparte diensten of producten zien wij ‘digitale aanwezigheid en zichtbaarheid’ als het belangrijkste product. Alle facetten en expertises van marketing die hierbij komen kijken hebben wij in ons team. We fungeren dus eigenlijk als een volledig bezette, externe marketingafdeling voor uw organisatie.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantrekken/behouden van personeel met de kennis en expertise binnen ons vak of de strategische keuzes op marketinggebied, dat nemen we u graag uit handen. Het enige wat wij van u nodig hebben is periodiek contact en de juiste input. Precies deze hands-on mentaliteit is waarom we het ‘consultancy’ label laten varen en overstappen op de kern: MADE Digital. Wij geloven dat de digitale transformatie de toekomst is, zeker op het gebied van commercie, en daar willen wij ons op richten.

Wij willen ambitieuze organisaties verder adviseren en ondersteunen om aan de hand van digitale marketing volgende essentiële stappen te zetten in de digitalisering. Wij geloven dat deze verandering niet alleen onze partners zal helpen bij het realiseren van hun doelen, maar ook onze medewerkers in staat zal stellen om te groeien en te evolueren binnen onze branche. Want juist die ontwikkeling van ons team zorgt voor een betere dienstverlening richting uw organisatie.

Karakter
Deze houding komt ook naar voren in ons vernieuwde logo. Van 2D naar 3D, van plat naar allesomvattend. Wij zien MADE Digital als extensie van uw organisatie, een bouwsteen. Deze bouwsteen met kennis en kunde klikt u naar wens op uw organisatie, en vanuit daar beginnen wij met onze activiteiten.

Of dit nu gaat om een marketingstrategie, een nieuwe website, het schrijven van content, onderhouden van social media, het maken van foto’s en video’s of het implementeren van een CRM-systeem, MADE Digital helpt u verder.

Wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe identiteit als MADE Digital en kijken uit naar de toekomst. Een nieuwe positionering stelt ons in staat om nog beter te voldoen aan de behoeften van onze partners en zorgt ervoor dat wij onze boodschap op de juiste manier over kunnen brengen. Wij nodigen u graag uit om te bespreken wat deze verandering voor u kan betekenen. 

Als u meer wilt weten over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen bij uw digitale marketing activiteiten kunt u altijd contact met ons opnemen, ook kunt u meer lezen over onze werkwijze, visie en waar wij de kansen zien op onze ‘Over ons’ pagina.

“Wij willen ambitieuze organisaties verder activeren en ondersteunen om aan de hand van digitale marketing de volgende essentiële stappen te zetten in hun digitalisering”

– Team MADE Digital
28-03-2023

Marvin van der Made

Strategie en Advertising

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!