Heeft uw organisatie ambitie? Word partner van MADE Digital!

Veel organisaties hebben als vanzelfsprekend torenhoge ambities, maar ondervinden ook obstakels. Bij MADE Digital zorgen wij ervoor dat digitale marketing echt een katalysator is voor deze ambities in plaats van een knelpunt. Waar organisaties vaak onbekend zijn met de mogelijkheden op digitaal gebied, problemen hebben met het vinden van de juiste mensen of naar eigen zeggen tekortschieten wat betreft de juiste kennis en expertise om digitale marketingactiviteiten echt goed in te zetten, bieden wij de oplossing.

Betrokken marketing partner

MADE Digital positioneert zich als dé marketingpartner voor ambitieuze organisaties die zich onderscheiden door kwaliteit, betrokkenheid en een gestructureerde manier van werken. Een vaste en herkenbare werkwijze biedt de juiste meerwaarde aan samenwerkingspartners.

In onze samenwerkingen en gezamenlijke projecten met andere organisaties hanteren wij altijd de hiernaast genoemde cyclus om tot het gewenste resultaat te komen:

We streven ernaar uw organisatie zo goed mogelijk te leren kennen om de juiste vertaling te kunnen maken. Ons belangrijkste doel is uw organisatie te inspireren om iets fantastisch neer te zetten.

Bij MADE maken we geen valse beloftes. We beloven niet dat uw organisatie binnen enkele dagen na het aangaan van een partnerschap met ons haar verkoopdoelen of andere ambities direct zal bereiken.

Wat we wel garanderen, is dat wij onze activiteiten op de best mogelijke manier implementeren en daarmee faciliterend zijn aan uw succes. 

Dankzij technologie kunnen we (bijna) alles meetbaar maken. Tegenwoordig is het veel toegankelijker om met behulp van data de behoeften van de doelgroep in kaart te brengen, de concurrentiepositie te bepalen en inzicht te krijgen in de voortgang van uw organisatie. Door diverse aspecten te monitoren en indien nodig bij te sturen, zijn we ervan overtuigd dat het succesvol verwezenlijken van uw ambities slechts een kwestie van tijd is

Door deze stappen gecontroleerd uit te blijven voeren zal onze samenwerking voor beide partijen als prettig ervaren worden en kan er echt resultaat behaald worden.

Onze dienstverlening

Onze kennis en kunde zijn onderverdeeld in vier complementaire diensten die samen het geheel vormen van een representatieve (digitale) marketingafdeling voor uw organisatie anno 2023. Als partner heeft u de keuze om een project op te starten, zoals een (advertising) campagne, rebranding of bijvoorbeeld het opbouwen van een nieuwe website. U kunt echter ook een vast partnership aangaan waarin we, aan de hand van een vooraf uitgedacht samenwerkingsplan, fungeren als een aanvulling op uw digitale marketingafdeling voor een vast bedrag per maand.

Strategie

Contentcreatie

Webdevelopment

Advertising

Strategie

Contentcreatie

Webdevelopment

Advertising

Wilt u gezamenlijk een project opstarten, heeft u behoefte aan een betrokken partner of worstelt u met een uitdaging waar u de antwoorden nog niet op heeft? Laat dan uw gegevens achter of neem contact met ons op!

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!