Een nieuwe website of webshop lanceren binnen 6-8 weken?

Onze gestructureerde werkwijze maakt dit mogelijk.

Bent u niet tevreden over de interface, conversie of gebruikerservaring van uw huidige website of webshop en wilt u hier op korte termijn verandering in brengen of echt inspelen op de digitale wensen van uw doelgroep? Bij MADE Digital kunnen wij uw organisatie helpen om binnen no-time een nieuwe digitale aanwezigheid te hebben op het World Wide Web, zonder dat dit extreem hoge (ontwikkelings)kosten met zich meebrengt of een ellenlang project zonder einde. Wij bieden kwaliteit die u van een expert mag verwachten.

Fase 1: Strategie en inspiratie

10% van het project

In de eerste, en optioneel meerdere, strategie- en inspiratiesessies gaan we in op de ambities en doelstellingen van uw organisatie en zoeken we antwoorden op de vraag hoe wij deze kunnen vertalen naar uw website of webshop. Ook zullen we in deze fase een voorstel uitwerken voor de (vernieuwde) navigatiestructuur, zodat de basis van uw website duidelijk in kaart is. Bovendien zullen wij alvast een testomgeving opzetten, zodat we direct aan de slag kunnen gaan.

Fase 2: Eerste concepten en MVP uitwerken

40% van het project

De tweede fase van het project staat in het teken van het uitwerken van de eerste concepten op het gebied van design (interface), structuur en gebruikerservaring. De voornaamste doelstelling in deze fase is om alle bedachte functionaliteiten, tools, beelden, etc. zoveel mogelijk te concretiseren, zodat het voor beide partijen duidelijk is waar de behoeften liggen en hoe we de website/shop verder vorm gaan geven.

Fase 3: Realisatiefase

80% van het project

Als het duidelijk is welke concepten verder moeten worden uitgewerkt en wat er moet worden aangepast aan de eerste versie (MVP), is het tijd om de website verder vorm te geven en toe te werken naar een zo concreet mogelijke website. Dit is voornamelijk voor ons een intensieve fase waarin we de website/shop zo ver mogelijk willen opleveren, zodat we idealiter na een volgende feedbackronde live kunnen gaan.

Fase 4: Afronding, livegang en onderhoud

100% van het project

Als we akkoord zijn over de uitstraling, functionaliteiten en gebruikerservaring, is het tijd om naar de oplevering toe te werken en alles nogmaals na te lopen op het gebied van bijvoorbeeld schaalbaarheid voor verschillende devices, performance en SEO. Is dit allemaal gereed? Dan spreken we een moment af om de livegang te realiseren en is het project afgerond. Is dit het dan? Nee, als vanzelfsprekend bieden wij de mogelijkheid voor het hosten en onderhouden van de website, zullen we uw organisatie wegwijs maken in het bewerken van de informatie op de website of het doorvoeren van andere aanpassingen, en staan we als betrokken partner paraat om uw website blijvend door te ontwikkelen, want relevant blijven is het belangrijkste dat er is!

Vrijblijvend advies

Om u alvast een stap in de goede richting te helpen, is het grootste gedeelte van de eerste fase in dit project alvast gratis. Wij zullen u in een eerste gesprek vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden, bedreigingen en kansen die voor uw organisatie voor het oprapen liggen. Daarbij zullen wij, indien akkoord, een vrijblijvende offerte opmaken waarin de eerste concepten en gefaseerde aanpak zichtbaar zijn. Vanaf dat moment ligt de spreekwoordelijke bal weer bij u.

Wilt u een nieuwe website of webshop?

Vraag direct een afspraak aan en leg uw uitdaging of ambitie aan ons voor!

MADE Digital - diensten - contact - Marvin

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!