Effectief reclame voeren

Advertising

MADE Digital biedt een breed scala aan advertising-oplossingen voor onze partners. Onze focus ligt op het helpen van onze partners om effectieve en efficiënte campagnes op te zetten en te implementeren. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste diensten die wij aanbieden:

SEA

Wij helpen u om uw online zichtbaarheid te verbeteren met gerichte zoekmachineadvertenties op platformen als Google. Dit omvat het opstellen en uitvoeren van effectieve SEA-strategieën, zoals het optimaliseren van zoekwoorden, het ontwerpen van aantrekkelijke advertenties en het monitoren van de resultaten. 

Social media

Wij bieden u de mogelijkheid om uw doelgroep te bereiken via populaire social media-platformen, zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit doen we onder andere door het opstellen en uitvoeren van gerichte social media-advertentiecampagnes, analyseren van de resultaten en het verbeteren van de prestaties. 

LinkedIn

Wij ondersteunen uw organisatie bij het uitbreiden van uw zakelijke netwerk en het bereiken van potentiële klanten via LinkedIn. Dit omvat het opstellen en uitvoeren van gerichte LinkedIn-campagnes, het verbeteren van de zichtbaarheid van uw bedrijf en het versterken van uw merknaam. 

Lees hier hoe LinkedIn Document Ads uw organisatie helpt om nog succesvoller te adverteren. 

Out-of-home

Bij MADE helpen we u graag om uw boodschap over te brengen aan een groot publiek via out-of-home-advertenties. We begrijpen echter dat uw marketinginspanningen niet alleen online of offline plaatsvinden, maar dat ze samenkomen als een geheel. Daarom leggen we de focus op de relatie tussen on- en offline communicatie om u te helpen een consistente merkbeleving te creëren. We werken nauw met u samen om de juiste locaties te bepalen en aantrekkelijke advertenties te ontwerpen die uw merkidentiteit weerspiegelen. Ons doel is om u te helpen uw boodschap op een effectieve en consistente manier te communiceren, of het nu online of offline is.

Geïntegreerde marketing aanpak

Bij MADE Digital zijn we toegewijd om u te helpen bij het bereiken van uw doelen door middel van effectieve campagnes. Of het nu gaat om het verbeteren van uw SEA, Social Media of LinkedIn campagnes, we werken graag samen met u om de juiste oplossing te ontwikkelen die is afgestemd op uw specifieke behoeften. Ons doel is echter niet alleen om afzonderlijke campagnes te optimaliseren, maar om ervoor te zorgen dat al deze inspanningen samenkomen in een geïntegreerde aanpak die faciliterend is voor het beste resultaat. Door onze expertise en ervaring te combineren, streven we naar het ontwikkelen van een holistische strategie die uw merkidentiteit versterkt en uw bedrijf laat groeien.

Wordt u onze nieuwe partner?

Laat hieronder uw gegevens achter of boek vrijblijvend een afspraak in. Wij zullen spoedig bij u terugkomen om de afspraak te concretiseren.

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

MADE Digital - diensten - contact - Marvin

Schrijf uzelf hier in voor onze nieuwsbrief!

Download hier ons Jaarblad 2023!

Laat hier uw gegevens achter en ontvang ons eindejaarsblad in uw mailbox!

MADE Digital - jaarboek - 2023

Word partner van MADE Digital en ontvang een volledige opnamedag en editing helemaal gratis!