Meet 2at

2at is een IT-bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte IT-oplossingen in volledige afstemming met CRM-applicaties. 2at is gespecialiseerd in het aanbieden van wendbare en datagedreven software systemen voor publieke organisaties op basis van de Microsoft Cloud. Ze zetten zich dagelijks in om het IT-landschap te versimpelen en effectiever werken mogelijk te maken. IT moet bevrijdend werken, niet begrenzend.

2at is hierin meerder malen Microsoft Gold Partner. Ze bieden bijvoorbeeld slimme oplossingen voor onderwijsinstellingen en overheidsinstellingen onder de naam van solutions als student centraal, klant centraal en zaak centraal. Zonder dat je het weet heb je waarschijnlijk veelvoudig met hun techniek te maken gehad!

Totstandkoming

2at heeft een gezonde ambitie om door te groeien binnen de markt en erkent hierin de behoefte naar een professionele en representatieve manier om (online) zichtbaar/vindbaar te zijn. In de zomer van 2021 stond het bedrijf voor een moeilijke keuze om dit te realiseren. Zo konden zij een agency inhuren, een marketing-team aannemen of een partnership aangaan met MADE. 

Dat laatste is het geval geworden en heeft zeer prettig uitgepakt voor beide partijen. Een belangrijke reden voor dit besluit was het karakter van MADE. MADE is geen agency, maar een partner. In plaats van projectmatig, of volgens vaste afspraken te werken zijn wij waar nodig inzetbaar en werken wij proactief mee met het bedrijf. 

We leren niet alleen over dat wat er naar buiten moet worden gecommuniceerd, we leren ook over de cultuur van een partner. Deze manier van werken was voor 2at belangrijk, omdat het bedrijf een duidelijke visie heeft. Wat dit heeft betekend wordt hieronder uitgelegd.

Strategie 

Omni-channel marketing

Voor bedrijven is het van het allergrootste belang om structuur te hebben in alle commerciële activiteiten die een organisatie onderneemt. Acties moeten in lijn zijn met de uiteindelijke doelstelling van een bedrijf en op een professionele manier gerealiseerd worden. 

Daardoor is er gekozen om in kaart te brengen welke marketing- en salesinstrumenten gebruikt zullen worden om de doelstellingen van 2at te behalen en deze in een cyclus iedere campagne periode te herhalen zodat hier structuur en regelmaat in zit. MADE zal daardoor niet alleen verantwoordelijk zijn voor de implementatie van deze activiteiten maar ook een stukje projectmanagement. Dit om ervoor te zorgen dat alle activiteiten op het juiste moment worden afgerond en de strategie optimaal wordt geïmplementeerd. 

Marketing & Sales activiteiten

  • Periodieke co-marketing plannen met Microsoft
  • Website optimalisatie (web-teksten, structuur en content)
  • Contentcreatie (white papers, factsheets, webinar-uitnodigingen)
  • Uitwerken & implementeren social media strategie (Linkedin)
  • Uitwerken & implementeren co-marketing strategie Microsoft
  • Webinar campagnes 
  • Advertising Google (Google Ads) en Linkedin (Campaign Manager & Sales Navigator)
  • Rich content, zoals video’s en voice snippets

Get inspired

Content

Use-cases, factsheets, white papers en webinar uitnodigingen. 

Impact

De samenwerking heeft in 2022 een vervolg gekregen, waardoor 2at en MADE nog minimaal een jaar samenwerken. De partijen beginnen elkaar steeds beter te begrijpen waardoor creatie steeds soepeler verloopt. MADE heeft een vast team voor elke partner, zo ook voor 2at. De teamleden die werken voor 2at zijn ondertussen niet alleen volledig ingelezen in de materie, maar ook in het bedrijf. 

Op deze manier krijg een samenwerking diepte en kan er steeds makkelijker proactief worden gehandeld. Een langdurige samenwerking heeft voor beide kanten veel te bieden, en 2at is daar een mooi voorbeeld van. De woorden co-creatie en samenwerking zijn dan ook helemaal op hun plek.

Interesse in een partnership?

Is uw organisatie ook geïnteresseerd in een partnership met MADE waarbij wij aan de hand van de mogelijkheden van tegenwoordig uw sales (team) een boost kunnen geven en ervoor zorgen dat uw organisatie op een representatieve manier in beeld komt bij uw doelgroep, partners en andere stakeholders?
Plan een meeting in (rechts) of neem contact met ons op!

Let's Chat Connect Meet Team up Improve Grow

Op de hoogte blijven over het digitaliseren van het MKB?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!